|
Post by Kriss on Jan 1, 2015 19:22:41 GMT
Jméno/Given Name:ViktorPříjmení/Family Name:KoženýPřezdívka/Nick:Ačkoliv to nemá vůbec nic společného se jménem či příjmením přezdívka je Kriss.Narozen/Birth:1994Hodnost/Rank:OR-1 SvobodníkSpecializace/Weapon Specializations:Střelec/Basic Rifleman,Starší střelec/MarksmanZvláštní výcvik/SpecOps Training:noneBojové Zkušenosti/Combat Experience:nonePracoval jako opravář zbraní pro společnost Guns and Tactics,do armády nastoupil dobrovolně a díky svým zkušenostem ve střelbě s dlouhými puškami,které se naučil při doprovázení svého otce na lov již od útlého věku se rozhodl splnit výcvik pro odstřelovače a nyní může tuto pozici zastávat.
|
|
|
Post by Kriss on Jan 2, 2015 23:56:32 GMT
5.10.2016 17:30 Po dlouhém dni se dostávám ke psaní svého deníku a zážitků z tohoto 1. dne.
Přistání a uvítání na letišti proběhlo perfektně,avšak po té,co jsme nasedli do náklaďáků a náš konvoj urazil ani ne dva kilometry,nastalo hotové peklo na zemi.
Bohužel naši soudruzi,kteří jeli jako kontrolní jednotka v jeepu byli terčem nepřátelského výbuchu v podobě exploze nějaké výbušniny a všichni umřeli.Řidič našeho nákladního vozu který byl zasažen několika šrapnely bohužel zemřel také,naštěstí ještě stačil prudce zastavit a po té nám bylo všem přikázáno okamžitě vystoupit.Od tohoto okamžiku dostala celá akce velice rychlý spád a z důvodu toho,že jsem byl v šoku díky opravdu silné explozi,si pamatuji pouze jen některé okamžiky.Zachoval jsem však chladnou hlavu a byl jsem připraven udělat vše proto,aby jsme se co nejrychleji dostali z této ne-příliš příjemné situace.
Byli jsme napadeni ze všech směrů ale díky dobré spolupráci celého týmu a především díky dobrým velitelským schopnostem čet.Uhera,jsme úspěšně odráželi nepřátelský útok a několik nepřátel bylo zabito.Kulometčík držel nepřátele přibité k zemi svou potlačovací palbou a tak měl medik ulehčenou práci co se týče léčení a ošetřování raněných.
Oheň z exploze bohužel pohltil 1. náklaďák s municí,takže se budeme muset v následujících misích trochu omezit.Po stáhnutí celé jednotky jsme nastoupili do 2. náklaďáku s municí a dopravního náklaďáku a celou oblast jsme objeli a dorazili jsme na základnu.
Základna vypadá bezpečně a po hlášení majorovi a krátkém debriefingu jsme dostali povel k rozchodu,následovala krátká pauza a ubytování,nicméně nestlihli jsme si vytáhnout ani baťohy a byli jsme opět povoláni do akce.
Ta už probýhala trochu poklidněji.Byli jsme povoláni vrátit se na místo přepadu a zajistit oblast.Tentokrát jsme dostali k dispozici pandur a nepříteli,který asi zjišťoval v jakém stavu je vybuchlý náklaďák jsme v padli do zad z vesnice Rogovo.Všichni nepřátelé byli zabiti a oblast zajištěna.Po té jsme se vrátili na základnu,dostali jsme povolení k rozchodu a ubytování.
Nyní se jdu uchýlit k odpočinku a připravit na další misi,která nás čeká již zítra,kde se přesuneme ještě jednou na místo činu,tentokrát s místní policií.
Zásahy:3 smrtelné do horní části trupu,1 smrtelný do hlavy/použité zbraně:SVD dragunov
|
|
|
Post by Kriss on Mar 8, 2015 12:45:59 GMT
6.10.2016 18:30 První mise:Vyšetřování.
Ráno to sice vůbec nevypadalo že tenhle tým bude schopen jakékoliv spolupráce,ale průběh naší první mise na tomto místě mě vyvedl z omylu.Po té co jsme se dočkali vzbuzení našeho posledního člena (naneštěstí zrovna našeho velitele) po včerejším oslavování našeho přežití,jsme po rychlém briefingu vyrazili na místo činu.Místní policie nám moc nepomohla a tak jsme museli ohledat mrtvé a zjistit informace sami.Všechny důkazy odkazovaly na oblast vesnic Myškino,Pustoška a Sosnovka.
Průzkum 1. vesnice proběhl bez problémů,avšak při postupu k vesnici Myškino jsme narazili na nepřátelskou základnu a hojný počet nepřátel kteří se nejspíš zrovna chystali na odboj takže jsme dorazili v pravý čas.
Naštěstí byla výstroj a technika nepřátel velice lehká a nedostačující odolat jakékoliv těžší technice,takže eliminace většiny cílů proběhla bez problémů a obav kulometem a granátometem z našich vozidel,které jsou navíc opancéřovány takže celá mise proběhla bez úhon až na trochu nepochopitelný zákrok našeho medika,který si nevšiml vojáka v maskovací síti,naštěstí to bylo jen škrábnutí.
Ukázáli jsme našim nepřátelům co proto a myslím že pokud někdo z jejich bandy zbyl,bude si veškerou činnost proti armádě hluboce rozmýšlet.
Celou misi jsem strávil v bezpečí za volantem a spolu s kolegou Kocúrem za gránátometem jsme představili dobrou týmovou práci a i zbytek týmu si vedl velice dobře a i přez to že se známe jen pár dní mám někdy pocit jako by tahle jednotka kooperovala již roky.
|
|